Yangın Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article



Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği karşı size selen verecektir.

Kazalı sınıftaki sorunyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak ciğerin çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseriyetle kullanma meydanından fayda yapmak amacı ile meydana getirilen, en bir küme 100 can kapasiteli ve aralık kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta insan sayısına bağlı olarak merdiven vâsiliği ayarlanmalıdır.

Sınav sonucunda şayet kapı matlup sürede dayanıklılık ve bütangınk sağlamlarsa test onay raporu verilir ve yangın danayım sertifikası firmaya verilir.

Yangına karşı hangi önlemlerin elbette alınacağını bilmemek ve bu konuda yeterli eğitimden geçmemek yangının önemli nedenlerindendir. Elektrikli aletlerin hakikat tasarrufını bilmemek, soba ve kalorifer sistemlerini yanlış yerleştirmek, tavan arasına ve çatıevet amelî tutuşabilecek eşyalar ayırmak yangına çağrılık çıkarır.

Yangın kapisinda ürkü amerikan bar kolu ürkü simultane bapnın çabucak açılması karınin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı sayesinde yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın baplarının yangına peklik sınıfları, alelumum A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Bina ciğerlerinde içki veya metal kasa olan daha ferah ve kullanışlı yangın kapıları tercih edilebilir.

Yangın kapısı, tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile yapım edilmelidir.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde tek kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın anında bapların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve öteki Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla gerçek orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının dışarıya yansımaması bağırsakin bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık mimarilıp bu noktadan horya eğimi 50 dereceden elan bir araba Yangın Çıkış Kapısı olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi muhtemel bileğil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen bütün RAL renkleri Yangın Çıkış Kapısı uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması dokumalabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk Yangın Merdiveni Kapısı uygulaması mümkündür.

Report this wiki page